De bästa tidsfördriven när du väntar på bussen

Att spela spel i mobilen är ett mycket bra sätt att fördriva tiden när man väntar på bussen. Eftersom man i dagens samhälle alltid har med sig telefonen så finns underhållningen alltid där till hands när man behöver den- vilket naturligtvis är väldigt smidigt.

Beroendeframkallande spel

Ofta är det de allra enklaste spelen som är de roligaste och mest spännande. Ett sådant spel, som dessutom är riktigt beroendeframkallande, är Candy Crush Saga. Spelet går ut på att matcha godisar i olika kombinationer för att samla på sig så mycket poäng som möjligt. Spelet har flera hundratals banor vilket innebär att spelet räcker väldigt länge- något som är bra eftersom det som sagt är väldigt svårt att sluta spela detta spel när man väl börjat.

Klassiska spel

Tillhör man dem som gillar att spela mer klassiska spel så finns det ett riktigt stort utbud. Beprövade spel med en lång historia så som olika patienser fungerar alltid och kommer aldrig bli gamla. Att spela Harpan eller Solitaire är alltid lika roligt och utmanande. Det är helt enkelt perfekta spel eftersom de är lätta att förstå och lära sig samtidigt som de är kluriga och kräver en hel del strategi och tankeverksamhet av spelaren.

Wordfeud

Wordfeud är även det en variant på det gamla klassiska brädspelet Alfapet. Spelet lanserades för några år sedan och blev en stor hit bland användarna. Allt sedan dess har miljontals människor världen över fördrivit massor av tid med hjälp av Wordfeud. Här gäller det att lägga fram ord som genererar så många poäng som möjligt baserat på de sju slumpmässiga bokstavsbrickor som man tilldelas. Det roliga är att man spelar mot andra personer och inte en dator. Man kan välja att spela mot sina vänner eller låta spelet sammanföra en med andra spelare som man inte känner sedan tidigare.

Tre olika versioner av The Room

Tycker man om att försöka klura ut olika gåtor och lösa uppgifter så finns det ett fantastiskt spel som heter The Room. Det är ett klassiskt problemlösningsspel där det gäller att följa ledtrådar och genomföra olika uppdrag för att kunna ta sig ut ur ett rum och få olika saker att fungera. Det finns tre versioner av spelet och de har alla olika upplägg men de är alla lika spännande och utmanande. Spelet är dessutom riktigt snyggt och utvecklarna har verkligen gjort ett superarbete med grafik, musik och hela spelets utseende och funktion.