Gratisspelen för dig som älskar The Sims

Vem har inte spelat The Sims? Den virtuella världen som man blir helt fast i när man börjat spela. Där man kan skapa sig sina egna familjer och en helt egen värld där du har all makt över alla! Nu finns det ett flertal liknande spel till mobilen som är gratis och som går att ladda ner för att fördriva tiden när du är på väg till och från jobbet eller skolan.

 

 

 

The Sims freeplay

Som det låter, detta är The Sims fast i appform. Du skapar simmar, bygger hus och styr hela deras liv med enkla klick. Precis som i vanliga sim kan du skapa din sim, byta kläder, hår och stil. Och även bygga ditt drömhem. Utföra uppgifter för att låsa upp ännu flera ställen i din stad, och adoptera ett djur till din familj. Hitta din drömpartner och skaffa en familj ihop. Nu finns även en uppdatering som gör spelet ännu mer romantiskt!

SimCity BuildIt

Här är mobilversionen av SimCity spelet, bygg städer och var borgmästare över hela staden och dess invånare. Skapa vägar, byggnader, industrilokaler och jobb till simmarna i din stad. Du får utmaningar som du måste lösa för att stämningen i staden ska fortsätta vara bra och alla invånare glada. Du kan även tävla med andra spelare runt om i världen för att bli den bästa borgmästaren. Varje vecka så kommer nya utmaningar som du kan lösa för att klättra högre upp i rankningen. Du kan spela både online och offline.

Virtual Families 2

I detta spel ska du adoptera en person, hitta en partner till den och skapa ett hem och skaffa barn. Du kan även adoptera djur till din familj, varför inte ha en liten hund eller katt till ditt hushåll. Skapa ditt helt egna familjeträd och låt huset gå i generationer. Gå från att vara ett barn till att vara vuxen och hjälp din karaktär att växa både som person och i arbetslivet.

Avakin Life – 3D Virtual World

Detta är ett spel för den lite äldre, här kan du skapa din perfekta avatar och spela med andra personer runt om i hela världen som också har laddat ner spelet för att spela. Du kan även chatta med personerna på andra sidan av telefonerna. Du kan designa ditt egna hem och bjuda över folk på fester eller varför inte bara ha en underbar dejt? Här kan du vara den du alltid har velat vara.